10 lucruri de vizitat daca ajungeti in Graz

 1. Adventure Park Graz

In acest parc veti avea parte de cea mai frumoasa aventura in natura. Puteti incerca activitati precum tir cu arcul, urca numeroase mormane de lazi si explorarea naturii prin diverse trasee puse la dispozitia dvs.

 1. Arnold Schwarzenegger Museum

Sunteti fanul vedetei internationale Arnold Schwarzenegger? Puteti sa-i vizitati casa unde acesta a copilarit si sa aflati multe lucruri despre acesta inca de cand era in primii ani de viata.

 1. Austrian Aviation Museum

O gamă largă de obiecte, cum ar fi elicoptere, avioane cu reacție, avioane cu elice și planoare, motoare cu reacție și un simulator de zbor pot fi examinate de aproape.

 1. Austrian Sculpture Park

Situat în partea de sud a orașului Graz, arhitectul peisagist elvețian Dieter Kienast, gazduieste in parc mai mult de 60 de sculpturi magnifice, create de artiști de renume austriece și internaționale, făcându-l un loc mult iubit pentru evenimente și un loc minunat pentru excursii.

 1. Barenschutzklamm Gorge

Acest lucru implică cucerirea a peste 350 de metri de altitudine și, cu ajutorul panourilor ilustrative de prezentare a imprejurimilor, iti este oferita posibilitatea de a cunoaște o vegetatie impresionanta.

 1. Burg Rabenstein

Cu un ton antic, aceste tunuri de castel impresionante ce se afla de-a lungul raului Mur ofera vederi fantastice ale imprejurimilor. Castelul este deschis pentru public inca din luna aprilie si pana in octombrie.

 1. Cistercian Monastery Rein

Inaltatoare pentru trup si suflet- asa este recunoscuta Manastirea Rein. Frumusestea sublima a acestei manastriri in stil baroc radiaza peste peisajul pitoresc la nord de Graz, iar padurile minunate ce o inconjoara sunt ideale pentru plimbari sau excursii pe jos.

 1. Doll Collection

Visul lui Johanna Großschädl a fost sa faca papusile sa danseze.  Fiecare papusa create de Johanna este o arta. Cele mai impresionante scene sunt: Cina cea de Taina, mestesugari ocupati la locul de munca si chiar unele papusi celebritati.

 1. Flecks Steirerbier

Nefiltrată, nepasteurizată, GM-free și preparată cu energie solară, toate aceste lucruri contribuind la calitatea deosebita a acestei băuturi populare, berea.   Vino si tu sa degusti!

 1. Lipizzaner Stud

Daca credeti ca pana acum ati vazut totul, v-ati inselat. Pentru iubitorii de cai, este cu siguranta un adevarat privilegiu sa vezi  acei cai lipitani de vita nobila , cai albi care zburda la herghelie.

Articole similare

 • Nu am gasit articole similare
 • Cumparaturi la eMAG
 • Cumparaturi la FashionDays
 • Profil Google Plus Delia Mircea