2-3 mai 2014 -Uvex Peak to Creek- eveniment unic in lume

Atat pentru iubitorii sporturilor de iarna, cat si pentru impatimitii ciclismului, caiacului sau pentru cei care vor doar sa admire peisajele mirifice pe care Austria ni le ofera, nu trebuie sa rateze evenimentul care se organizeaza in perioada 2-3 mai , eveniment unic in lume. Evenimentul poarta numele de Uvex Peak to Creek si intruneste sportivi din toata lumea care doresc sa concureze pe schiuri, biciclete si caiac si care desigur au o patima pentru sporturile extreme care stimuleaza adrenalina.

Potrivit organizatorilor, etapele la care concurentii sunt supusi in cadrul acestui eveniment, sunt urmatoarele:

Urcarea pe munte cu schiurile

In aceasta prima proba , sportivii își vor arata indemanarea, priceperea și curajul pentru aceasta etapa dificila. Ea presupune escaladarea muntelui cu schiurile pe anumite portiuni accidentate pana se ajunge la ghetarul ce are altitudnea de 3340 m.

Schi

Dupa ce s-a escaladat ghetarul, acesti bravi concurenti trebuie sa coboare pe schiuri la baza muntelui prin tunelul din ghetar si sa predea stafeta colegilor lor care practica mountainbike. De aici nu mai vorbim de aceeasi dificultate si altitudni mari, iar keyword-urile in aceasta etapa sunt viteza si downhill.

Mountainbike

Zonele panoramice, frumusetea unica a peisajelor, traseul extrem de frumos pe care concurentii se intrec convin sa te atraga spre finalul traseului unde are loc si intalnirea cu colegii drumeti din echipa carora li se preda stafeta.

Drumetie

Stafeta este dusa mai departe de catre drumetii calatori care au parcurs trasee de vis, colegilor sai cataratori sau care practica rafting.

Dupa ce s-au parcus toate aceste etape, spiritual concurential este inlocuit cu minuatele imagini din Austria care raman imortalizate de-a lungul timpului.

 

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea