Almdudler – bautura nationala austriaca

Almdudler, bautura nationala austriaca, surclasata ca si consum in Austria doar de Coca Cola, este produsa dupa o reteta (evident secreta) ce contine suc de struguri, mere si ierburi naturale. In fiecare an se produc 80 de milioane de litri de Almdudler care se consuma in Austria si tarile vecine (oficial ,Almdudler este exportat doar in Germania, Elvetia si Belgia).

Recent Almdudler a inceput sa diversifice usor gama de produse, insa fiind o afacere de familie, diversificarea are la baza doar bautura originala, fara a ‘strica’ mostenirea istorica ; astfel Almdudler este disponibil si in varianta light (cu putine calorii), varianta fara zahar, varianta pentru copii (limonada de ierburi) si AlmRadler (o combinatie de 60% Almdudler si 40% bere).

Din pacate, Almdudler nu este importat oficial in Romania, de aceea este destul de greu de gasit. Dupa cunostintele noastre, pe internet il puteti gasi pe www.vinuriaustriece.ro, iar in restaurante l-am gasit in Viena Bistro din Cluj…. Insa cu siguranta Almdudler este disponibil si in alte locatii de care noi nu am auzit…

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare

Tags

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea