Burgenland – peisajul aparte si impresionant al Austriei

Burgenland diferă fundamental de imaginea obișnuită a Austriei. Veți căuta în zadar munte deoarece peisajul este compus din câmpii largi, cel mai estic lac de stepa din Europa Centrala, dealuri, paduri, zone umede și vii cat vezi cu ochii.

In Burgenland intalnesti tradiția de conservare a naturii. Granita dintre Neusiedler See-Parcul National Seewinkel este o rezervație naturală masiva.

Stufurile, iazurile saline și mlaștinile oferă un habitat pentru aproape 300 de specii de păsări.

Există peisaje impresionante ce se pot explora în șase rezervații naturale – Neusiedler See-Leithagebirge, Rosalia-Kogelberg, Landseer Berge,  Geschriebenstein-Irottko, Weinidylle și rezervatia Raab-Őrség-Goricko.

Există o multitudine de opțiuni în Burgenland pentru cei care se bucură de un stil de viață activ, fie că este vorba ciclism, călărie sau drumeții. Multe sporturi pot fi savurate aproape tot timpul anului în climatul regiunii Burgenland.

Există in jur de 2500 km de piste pentru biciclete pentru amatorii de ciclism, de la un traseu ușor circular pentru o plimbare cu bicicletain familie, la provocatoare trasee de ciclism montan. 138 de kilometri de-a lungul Lacului Neusiedl Cycle Route este un traseu foarte popular și a legat recent cu Ciclul Traseul Dunării prin “Entdecker Tour” sau Discoverer Tour. Bicicliști po opta pentru secțiuni abrupte pe dealurile Rosalia, Geschriebenstein și Eisenberg.

Iubitorii de drumeții, jogging și mersul pe jos se vor bucura de o vacanță perfectă în Bad Tatzmannsdorf, de-a lungul Lacului Neusiedl,  Nordic Walking Panorama Park.

Bucurie pentru iubitorii de echitatie, jucători de golf și canotaj

Există in jur de 1500 km de trasee montane specific pentru echitatie. Zeci de grajduri gazduiesc cai pentru echitatie, hanuri și ferme destinate sărbătorilor de echitatie, si optional se poate face  un tur planificat asistat de GPS, cu inchiriere de echipament .

Mai presus de toate jucatori de golf iubesc Burgenland pentru climea sa blânda. Există oportunități pentru sporturile acvactice pe lacul Neusiedl timp de 365 de zile pe an. În lunile de vară aceasta este una din zonele de navigare cele mai populare din Europa în timp ce în timpul iernii, este un paradis pentru iubitorii de patina. Raurile Raab și Leitha și meandrele din Lafnitz sunt perfecte pentru canotaj.

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea