Castelul Hohenwerfen, geamanul HohenSalzburg

Hohenwerfen este situat langa micul orasel Werfen(districtul St. Johann im Pongau), in Valea Saalzach, la aprx 50 de km de Salzburg.

werfen castle

Hohenwefen, unul dintre cele mai cunoscute casteluri sin Austria, este considerat a fi geamanul Castelului HohenSalzburg (care domina orasul Salzburg), ambele datand de mai bine de 900 de ani.

Datorita amplasarii si a situarii in zona de ski SKIWELT, una dintre cele mai cunoscute zone de ski din Austria, Werfen este o destinatia care nu trebuie ratata, nici vara si nici iarna. Mai mult apropierea de Salzburg, ii cresc si mai mult atractivitatea si fac din zona o destinatia poate fi luata in considerare, atat pentru perioade mai lungi, cat si pentru vizite de o zi.

Hohenwefen este si gazda a catorva zeci de evenimente si festivaluri care se desfasoara in incinta castelului, de la demonstratii medievale cu cavaleri, pana la dresaje de vulturi si targul de Craciun.

Intre statiunile cunoscute din Austria care se afla in imediat vecinatate a castelului aminitim : Sankt Jonnau im Pongau, Flachau, Bad Hofgastein si Abtenau.

Cea mai apropiata statiune de ski de Werfen este Werfenweng cu 25 de km de partii (din care 17 km de partie rosie). Werfenweng este de asemenea un resort cunoscut pentru posibilitatile de paragliding.

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea