Cele mai importante lanturi hoteliere din Austria

1

Orice calatorie in Austria implica si un lung proces de cautare al celui mai bun si avantajos hotel. O posibila alternativa, cei drept mai indepartata de stilul traditional austriac o poate reprezenta si cazarea la un hotel din componenta unui mare lant hotelier.

Dar care sunt lanturile cu cea mai puternica prezenta in Austria ?

1) Pe primul, loc indiscutabil, se gaseste Austria Trend Hotels cu 32 de hoteluri si resorturi in Austria (dintre care 18 doar in Viena). Avantajele lantului vin din faptul ca ofera o varianta standardizata si de incredere, in conditiile unui pret care ofera o bun raport calitate/ cost, in conditiile in care majoritatea Austria Trend Hotels sunt locatii de patru stele (cu putine exceptii de trei stele). Un alt avantaj al acestui lant hotelier consta in posibilitatea rezervarilor online, dar si programele de loialitate dedicate clientilor fideli.

2) Un alt lant cu o oferta serioasa de cazare este Austria International Hotels, cu 11 locatii in Austria (Vienna – 8 hoteluri; Baden and Eisenstadt -3 hoteluri). Principala diferenta fata de Austria Trend Hotels deriva din faptul ca Austria International are o oferta mai putin standardizata si mai orientata catre locatii istorice. Deasemenea, numele lantului nu se regaseste in numele fiecarui hotel.

3) Falkensteiner Hotels este un lant regional care ofera 15 locatii in Austria. Falkensteiner mai este prezent si in Italia, Slovenia, Croatia, Cehia si Serbia.

In general, hotelurile din lantul sunt locatii de patru si cinci stele cu specific SPA si wellness, desi lantul detine o locatie si in Viena.

 

Intre alte lanturi hoteliere prezente in Austria mentionam :

Lindner Hotels

Dorint Hotels & Resorts

Steigenberger (cu cinci locatii)

– Swiss Quality Hotels

– Romantik Hotel

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare
  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea