De ce St. Anton am Arlberg este cea mai buna optiune pentru schi?

Locatia exacta pentru St. Anton am Arlberg este exact pe ruta trenului de la Tirol la Vorarlberg, la o ora distanta de Innsbruck.  Unul dintre cele mai vechi si cunoscute resort-uri de schi, St. Anton se intinde chiar la poalele unui munte care ofera cele mai frumoase partii de schi.

Dimineata

Intr o zi insorita,  la Arlberg, nimic nu e  mai satisfacator decat sa iti pui schiurile in picicoare si sa mergi pe partie.Ia-ti schi-pass-ul si esti gata de urcare. (Arlberg Ski Pass iti ofera intrare la peste 95 de instalatii de schi). De sus, poti sa te bucuri de vedere asupra Germaniei, Elvetiei, Liechtenstein si Italia. Incheie-ti dimineata cu un pranz copios, la alegere dintre multele restaurante ce le gasesti la coborare. Cel mai la altitudine restaurant in Austria, Verwallstube este cunoscut pentru specialitatile de peste si pentru privelistele incantatoare.

Dupa-masa

Dupa-masa ai doua optiuni. Fie schiezi pana obosesti si decizi sa te opresti la barul de la schi resort pentru a bea un ceai cald, fie alegi sa explorezi toate atractiile pe  care ti le ofera St. Anton. Pentru cei care aleg sa viziteze imprejurimile, opreste-te la Arlberg-Kandahar-Haus, o casa/muzeu  care iti povesteste  cum acest mic sat Arlberg a devenit unul din cele mai cunoscute resort-uri de schi din lume.  Pentru o după-amiază activa, ia în considerare coborarile cu schiurile si placa, săniuș, plimbări cu sania trasa de cai, zborul cu parapanta, patinaj sau curling. Activitatile de interior includ bowling sau catarari , tennis. Vei avea la dispozitie si o piscina si sala de sport.

Seara

Dupa o plimbare pe indelete prin satul de poveste, dupa ce ati admirat imprejurimile si ati tras cu ochiul la vitrine, va puteti pregatii pentru cina. Mergeti la un restaurant cu mancare traditionala , alegeti cea mai confortabila masa si specialitati din Tyrol. Pentru petrecareti, St. Anton are numeroase discoteci si  cluburi de renume , trebuie doar sa alegeti unul!

Photo: hotel-murr.at

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea