Delicatese specifice renumitului restaurant Steirereck din Viena

Daca te afli in Viena si doresti sa poftesti din delicatesele celui mai renumit restaurant nobil al orasului, situat exact in centru Stadtpark pe malul raului Wien, nu ezista sa iei masa la restaurantul Steirereck ce detine si  barul de brânzeturi adiacent.

Potrivit istoriei acestui restaurant ,  Steirereck a obţinut acum mulţi ani, ca prim restaurant al Austriei, cotaţia de patru bonete – pe care le-a menţinut până astăzi. În prezent, acest templu gourmet este chiar unul dintre ultimele bastioane deţinătoare a patru bonete din Viena.

Catalogat ca si extrem de elegant, restaurantul oferă sub conducerea lui Heinz Reitbauer, junior-chef, o bucătărie modernă austriacă, ce are mult rafinament şi un nivel dintre cele mai înalte. Insa este imperios necesar sa va amintesc ca si preturile sunt pe masura serviciilor oferite. Barul de brânzeturi adiacent este considerabil mai lejer (şi mai rezonabil ca preţ). Într-un ambient modern, luminos, vă puteţi bucura de 120 de feluri de brânzeturi  din toate ţările lumii, produse calde de panificaţie specific vieneze, ştrudel proaspăt la fiecare oră, mâncăruri clasice vieneze şi chiar şi meniuri cu 4 feluri din bucătăria Steirereck.

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare

Tags

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea