Festivalul de Muzica si Film din Piata Primariei – Viena

In fiecare an, incepand cu sfarsitul lunii iunie si pana in 1 septembrie, Piata Primariei din Viena (Wien Rathausplatz) devine, atat la propriu, cat si la figurat, scena unui urias festival de muzica si film, care aduna 700.000 de oameni in fiecare an.

Practic, exact in fata Primariei din Viena se monteaza un ecran imens pe care in fiecare seara se proiecteaza filme clasice sau au loc concerte cu muzica de la clasica pana la pop. De asemenea, au loc reprezentatii de balet, opera si muzica jazz, in timp ce in spatele spectatorilor sunt desfasurate standurile care comercializeaza preparate din bucataria internationala.

Atmosfera din Piata Primariei din Viena este una de invidiat in fiecare seara de vara, animatia eleganta de oameni care savureaza spectacolele sau gusta din preparatele oferite de cele peste 20 de restaurante de top, reprezinta un adevarat reper pentru manifestarile in aer liber din intreaga Europa.

Asadar, daca va prinde vara in Viena nu ratati un tur de seara in Piata Primariei – cu siguranta nu veti uita experienta.

Detalii despre program si evenimentele din cadrul Festivalului de Muzica si Film

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea