Hoteluri speciale pentru familiile cu copii

 

Doriti sa calatoriti cu copiii? La Tirol veti gasi peste 10 de hoteluri care sunt destinate familiilor cu copii, locuri confortabile, cu spatii de joaca si multe facilitati de ingrijire a copiilor.

Ușor de recunoscut după biberonul simbol, zece hoteluri pentru familii din Tirol s-au dedicat satisfacerii nevoilor „familiilor cu copii“.

Unul dintre cele mai cautate servicii este oferta de servicii medicale pentru copii. Asadar, acestia vor beneficia de pranzuri speciale sub atenta supraveghere, copiii putand degusta si din bufetul special creat pentru ei.

Servicii de  ingrijire se acorda de la cresa la locurile de joaca si afara, activitatea copiilor fiind structurata in aproximativ 60 de ore pe saptamana de activitati educationale distractive atent organizate.

Aveti la dispozitie si lucruri din dotările hotelurilor pentru a avea grijă de cei mici, ața încât să nu fiți nevoiți să aduceți totul cu dumneavoastră: tone de scutece, saltele de schimb, aparate pentru încălzit sticle, pătuțuri de voiaj, vană pentru copii, lumină de veghe, babyfoane, bărbițe, scaune pentru copii, premergătoare, pentru a numi doar câteva dintre ele…

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare

Tags

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea