Kaprun

Kaprun este situat in provincia Salzburg, la aproximativ o ora de mers cu masina de orasul Salzburg, la 2 ore de Innsbruck si la 2 ore de Munich. In Kaprun locuiesc aproximativ 3.000 de locuitori permamenti.

Daca ajungeti la Kaprun, principalele atractii pe care le puteti vizita in zona sunt :

• Terenul de golf Zell am See –Kaprun

• Ghetarul Kitzsteinhorn –cu zonele de sale de ski iarna si de drumetii vara; este prima zona de ski din Austria. Pistele de ski sunt de-a dreptul spectaculoase si sunt situate la o altitudine de 3000 m. Exista 20 de instalatii de urcare si se poate skia de toamna pana primavara.

Castelul Kaprun construit in secolul al XII-lea

Cascada Krimmler situata la aproximativ o ora de mers cu masina

Pesterile de gheata din Werfen – la 30 de minute

Drumul alpin Grossglockner

Tauern Spa Zell am See – Kaprun – al doilea mare centru din Austria, pentru iubitorii de spa-uri – unde 11 piscine interioare si exterioare asteapta vizitatorii sa descopere relaxarea totala. In plus , exista 10 saune diferite si bai de abur si alte numeroase zone de tratament.

Puteti alege una din numeroasele locatii de cazare din Kaprun care va vor oferi pachete variate atat pentru ski cat si pentru o minunata vacanta de vara : cursuri de pescuit, drumetii montane , golf, rafting etc. Aproape toate hotelurile si pensiunile au foarte multe pachete de spa si wellness, masaje, tratamente faciale de infrumusetare .

 

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea