Millstätter See – ideal, atat vara cat si iarna

Lacul Millstatt (in germana Millstätter See) este cel de al doilea lac ca si marime din Carintia (dupa Lacul Wörth) si una dintre dintre destinatiile turistice de top din aceasta regiune.

Zona din jururul lacului este deosebit de populara, atat vara – pentru drumetii, plimbari cu ambarcatiunile pe lac si innot, cat si iarna (cel mai apropiat resort este Goldeck am Millstätter See – cu peste 33 de km de partie, distribuite egal intre partiile usoare, intermediare si dificile).

Iarna, un alt avantaj al ski-ului in regiune este SkiPass-ul valabil in toata Carintia. Astfel, in Caritina este un disponibil un skipass comun pentru 32 de statiuni (peste 1000 de km de partie). In aceste conditii turistii care doresc sa schieze in fiecare in alta statiune, pot alege sa se deplaseze zilnic catre un alt resort (lucru facilitat si de distanta destul de mica dintre statiuni si infrastructura excelenta).

Care sunt, insa, statiunile din jurul Lacului Millstatt?

– Spittal an der Drau

– Seeboden

– Millstatt

– Lendorf

– Fresach

– Ferndorf

– Döbriach / Radenthein

– Baldramsdorf

In concluzie, recomandam Millstätter See ca o ideala baza de pornire pentru o vacanta de iarna diversificata, cu acces imediat catre cateva zone de ski de top.

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea