Probleme respiratorii? Vacanta pentru persoanele cu alergii

Cei care sufera de alergii pot beneficia de aerul proaspat  al muntilor Austriei din regiunile cu altitudini inalte, fiind refugiul perfect pentru acestia.

Puteti vizita locuri ca si :

  • Landul Salzburg
  • Tirolul de Est
  • Stiria
  • Tirol
  • Austria Superioară

Landul Salzburg: Complexului Hohe Tauern Health cuprinde zece hoteluri special concepute pentru persoanele alergice, avand camera hipoalergenice ce asigura un somn linistit.deoarece conţinutul de particule fine de praf din toate hotelurile a fost adus la nivelul celui din aerul curat al iernii. Puterea tămăduitoare a cascadei Krimmler poate fi resimtita ca si un dus ionic.

Tirolul de Est:  In complexul hotelier Allergiefrei im Defereggental (Fără alergii în Defereggental) a fost confirmată lipsa acarianului de praf şi a mucegaiurilor de către Institutul de Microbiologie al Universităţii din Innsbruck, asadar asiurand o sedere relaxanta pentru persoanele cu problem respiratorii , astm.

Stiria: Hotelul Planaihof care este situat la altitudinea impresionanta de 1800 m,  asigura o sedere placuta si relaxanta pentru toate persoanele, indeosebi pentru cei cu problem respiratorii  , astfel ca podelele din camera sunt acoperite cu parhet foarte subtire ceea ce  are drept efect lipsa mucegaiului sau a polenului. Cazarea la ultimul etaj se face pentru cei foarte sensibili deoarece este locul unde nu ajunge niciun fel de fum. Camerele sunt deasemenea curăţate cu subsanţe hipoalergene care nu conţin coloranţi, parfumuri şi conservanţi.

Tirol : Naturhotel Waldklause construit doar din lemn autohton, fără urme de beton sau oţel, vă invită să vă bucuraţi de un somn odihnitor în camerele sale decorate doar cu mobilă din lemn de zâmbru. Persoanele care suferă de alergii vor beneficia aici de efectul anitbacterian al lemnului de zâmbru şi de avantajele altitudinii moderate de 1.200 de metri la care este situat hotelul.

Austria Superioara: Hotelul Revital Aspach, acreditat de Best Health Austria, situat în Innviertel, vă ajută la întărirea sistemului imunitar.

 

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea