Sarbatori Pascale la Mariazell

Cine doreste sa petreaca sarbatorile Pascale bucurandu-se de frumusetiile naturii, de verdele crud al padurii , altitudinea muntilor si de pelerinajul de la Manastirea Mariazell, acest oras din Austria este alegerea pefecta.

Mariazell este un oras mic din Austria , bine cunoscut pentru sporturile de iarna cat si cel mai important pentru pelerinajele din Austria si, de asemenea, are o insemnatate mare pentru catolicii din tarile vecine din partea de est. Obiectul cel mai venerat este icoana care infatiseaza Chipul Maicii Domnului sculptat in lemn de tei. Icoana a fost adusa aici in 1157, iar acum se afla intr-o capela impodobita cu obiecte de argint si alte materiale costisitoare.

Alte obiective de o mare anvergura din Mariazell sunt: superba biserica construita in stil baroc intre sec 14 si 15, cu un interior superb care are trei turnuri in partea de vest, biserica Case Magna Mater Austriae “Marea Mama a Austriei” in asa-numitele sale Gnadenkapelle. Imaginea de sfant este reprezentata printr-o statuie mica din lemn din secolul al 13-lea, care este imbracat intr-un articol de imbracaminte splendid si joaca un rol mare in Devotions – populara a multor catolici austrieci.

 

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare
  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea