Stiati ca cel mai apropiat muzeu de ceara Madame Tussauds este chiar in Viena

Practic, daca vreti sa vedeti replicile de ceara ale unor vedete in voga, cum ar fi Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie, Heidi Klum, Justin Bieber, Katt Perry, Elvis Presley sau Michael Jackson nu trebuie sa mergeti mai departe de Prater, care gazduieste cea mai apropiata (geografic) expozitie de a figurinelor de ceara. Evident, la fel ca toate muzeele Madame Tussauds si expozitia din Viena are si o tenta locala, gazduind in expozitia permanenta si o serie de figurine din istoria locala austriaca, cum ar fi Împăratul Franz Joseph şi a sa Sisi, Wolfgang Amadeus Mozart, Falco, Maria Theresia sau Gustav Klimt.

Muzeul este deschis zilnic intre orele 10 si 18 (cu ultima intrare la 17), iar locatia acestuia este extrem de accesibila, fiind pozitionat in Prater, chiar langa Giant Wheel (Marea Roata Vieneza).

Pretul unui bilet de intrare este de 18,5 EUR pentru un adult si 14,5 EUR pentru un copil, insa daca achizitionati biletele in avans, online, beneficiati de o reducere de 30%. De asemenea, pe siteul muzeului sunt puse la dispozitie o serie de pachete de bilete (ce includ si alte destinatii vieneze), la preturi reduse.

Madame Tussauds (detalii suplimentare si bilete online)

 

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare
  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea