Swarovski Kristallwelten – you must see!

In cazul in care nu ai auzit de acest loc, si esti indecis in cee ce priveste vizitarea lui, iti oferim noi cateva motiva care sa te motiveze sa vizitezi acest loc.

1

Swarovski Kristallwelten este în orașul Wattens, Austria, la doar 35 km de Innsbruck. In ceea ce priveste gasirea locatiei, acest lucru nu este foarte greu deoarece , drumul inspre destinatie are semne directionale, ceea ce conduce la o modalitate aceesibila de a ajunge la destinatie.

2 3

După achizitionarea biletelor te îndrepți spre o aventură în lumea cristalelor prin intrarea păzită de capul unui uriaș verde prin a cărui gură țâșnește o cascadă.

In ceea ce priveste calatoria, aceasta dureaza 45 de min., iar referitor la pretul biletelor acesta de 11€ pentru persoane adulte, iar copii sub 6 ani beneficiazade intrare gratuita .

Hala de intrare iti capteaza atentia – aici regasindu-se un cristal de 300.000 de karate, fiind poztionat pe un perete, avand o dimensiune de 11 metri inaltime, si 42 metri lungime.Culoarea acestui cristal este predominant albastru

 

9

 

8

Finalul calatoriei iti ofera posibilitatea de a te bucura si totodata admira istoria cristalului, intr-o expozitie care reflecta evolutia brandului Swarovski de-a lunul anilor.

Cateva dintre briliantele lucruri pe care le puteti vedea

referitor la brandul Swarovski
13

12

14

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare
  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea