Therme Wien – relaxare la spa in mijlocul Vienei

Desi, majoritatea dintre noi nu ne-am astepta la asta, cea mai mare zona termala si de spa din Austria este chiar in Viena, la Therme Wien. Mai mult, investitiile recente au facut din Therme Wien ce mai mare si mai moderna zona de spa, de oras, din Europa.

In total, in cadrul Therme Wien gasim 26 de piscine, 24 de saune si bai de abur, 2500 de sezlonguri si peste 6.000 de mp de zone de tratament.

Resortul este segmentat pe zone de interes, astfel incat fiecare dintre noi avem posibilitatea sa gasim zona care sa ni se potrivesca cel mai bine – de la Rock of Beauty, zona destinata tratamentelor de frumusete, pana la Adventure Rock, unde copii pot sa folosesca topoganele sau sa sara de pe trambuline.

therme wien 2

Pentru tratamente cu recomandare medicala, Therme Wien pune la dispozitie si doua izvoare sulfuroase naturale.

Termele sunt deschise 364 de zile pe an (singura zi in care sunt inchise fiind 24 decembrie), iar programul este de la 9 la 22 de luni pana sambata si de la 8 la 22 duminica si in zilele de sarbatoare legala.

Pentru gurmanzi, Therme Wien are in incinta mai multe restaurante tematice, de la mancare traditionala, pana la baruri pentru sucuri naturale.

Preturile incep de la 16 eur per persoana pentru trei ore si ajung pana la 23 pentru o zi intreaga, cu mentiunea ca pentru accesul in zona de saune se plateste un supliment de 7 eur.

 

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare
  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea