5 motive care te determina sa optezi pentru o vacanta in Viena !

Viena este capitala care reuseste sa cucereasca fiecare vizitator in parte inca din primele clipe prin romantismul emanat, festivalurile de muzica buna si eleganta, prin posibilitatile de distractie oferite turistilor, prin atractiile culinare, spatiile de recreere si multe altele .

VIENA 3 VIENA 1
  • Vara sunetelor

Pe perioada 5 iunie – 28 septembrie cartierul muzeelor este gazda Evenimentului “Summer of Sounds”. Aici aveti ocazia sa descoperiti tema sunetului in cadrul a peste 70 de manifestari, care includ : expozitii, concerte, ateliere si nu in ultimul rand multa voie buna .

FESTIVAL MUZICA 2 FESTIVAL MUZICA 3 FESTIVAL MUZICA 4

Evenimetele se desfasoara atata in cursul saptamanii, cat se pe timpul weekend-ului .

In cazul in care doriti sa petreceti o vacanta insotita de copii dumneavostra nu este de neglijat Muzeul ZOOM al copiilor in care acestia au posibilitatea ca in fiecare duminica incepand cu data de 22 iunie sa cante la un instrument muzical.

FESTIVAL MUZICII

Un alt lucru care nu poate fi ratat este Festivalul de Film , desfasurat pe perioada 10 iulie – 28 august .

FESTIVAL FILM VIENA
  • Delicii culinare

Pe langa momentele de distractie si relaxare, va veti putea bucura de cultura gastronomica a Vienei : de la bufetul cu gustari savuroase, la standurile cu cremvursti vienezi , la diverse localuri unde masa este insotita de muzica buna si dans, pana la restaurant sofisticate .

ARTA CULINARA 3 ARTA CULINARA ARTA CULINARA 1
  • Oaze de relaxare in oras

Vara in Viena inseamna multa relaxare, plimbari in aer liber si mai ales plimbari de-a lungul canalului Dunarii. Aici puteti gasi localuri in voga, plaje cu nisip, muzica , delicioase cocktail-uri.

PLIMBARI 1 PLIMBARI 2
  •   Arta in spatii publice

Aici puteti vedea lucrari semnate de artisti intenationali, acestea fiind expuse in locuri publice, pentru a va delecta la fiecare plimbare . Printre altele pot fi admirate piese realizate de Tony Cragg, Heimo Zobernig, Fritz Wotruba , Alfred Hrdlicka, Franz West,etc.

ARTA 1 ARTA 2 ARTA 3
  • Parcuri si gradini vieneze

Intotdeauna este binevenita o plimbare relaxanta prin parcuri. Aici puteti opta pentru : parcul Palatului Schönbrunn, labirintul verde de la Schönbrunn, fantana arteziana de la Schönbrunnen, parcul Belvedere , Gradina Botanica la Belvedere.

HPIM1376.JPG SCHONBRUN 2 _Schoenbrunn_3

BELVEDERE

BELVEDERE 1Fantana arteziana de la Schönbrunnen

Screenshot_1 Screenshot_2

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare
  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea