Aventura copiilor in Nassfeld

Daca inca nu te-ai decis in privinta vacantei de vara, iti oferim o sugestie, mai ales daca doresti sa mergi impreuna cu copiii : regiunea Nassfeld.

Cu atat de multe lucruri de vazut si de facut , copiii sigur nu se vor plictisi aici:

·         drumetii foarte atractive atat pe munte cat si in jurul lacurilor;

·         parcuri naturale de joaca precum:  Pramollo Smugglers’ Adventure Trail, Vrajitoarea lacului sau locul de joaca cu aventuri alpine .

2

Atat copiii cat si adultii sunt fascinati de locurile special amenajate pentru catarat, balansoare si alte atractii, construite din materiale din natura.

1

Agenda vacantei se poate completa atat cu o vizita la gradina zoologica de langa Tressdorfer Alm cat si cu o incursiune in lumea geologiei la Geopark.

4

O alta atractie este trenuletul Pendolino, un trenulet care constituie deliciul copiilor.

5
Are o lungime de 2.2 km si coboara 400 m chiar de la capatul lifturilor pana la Tressdorfer Alm. Fiecare trenulet are o frana si utilizatorii pot sa controleze viteza  in orice moment.

Din data de 13 iunie 2015, de luni pana vineri sunt oferite programe de activitati pentru copii (intre 6-10 ani) . Acestea includ si excursii la BergWasser  Aqua Trail in care copiii invata sa construiasca corturi in padure, vor culege si picta pietre, totul fiind urmat de un foc de tabara.

7

Nassfeld este situat in Carinthia , aproape de granita cu Italia.

8

Din Cluj-Napoca sunt 1015 km, care se pot parcurge cu masina in aproximativ 11 ore si 30 minute.

Din Bucuresti sunt in jur de 15 -16 ore , in functie de traseul ales.

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea