Bad Kleinkirchheim – ski, spa si golf

Bad Kleinkirchheim este una dintre cele mai vechi si cunoscute statiuni din Austria, fiind renumita atat pentru partiile de ski, dar si pentru spa-urile pe care statiunea le gazduieste. Un avantaj major al statiunii este locatia destul de apropiata de Romania, statiunea fiind situata in Carintia, in apropierea lacului Millstatt (Millstätter See) si a orasului Spittal am der Drau.

 Statiunea este asezata peste 3 localitati diferite, Kleinkirchheim, Sankt Oswald si Zirkitzen, fiecare dintre aceste localitati avand acces direct la partii.

bad kleinkirchhein

In total, in Bad Kleinkirchheim gasim aprx 103 km pe partie, 77 de km fiind partii rosii. Atentie insa, statiunea are baza la altitudine relativ joasa – 1000 de metri, motiv penru care toate partiile sunt acoperite complet cu zapada abia in luna ianuarie. Partiile din Bad Kleinkirchheim sunt frecvent gazda etapelor din Campionatul de Ski al FIS.

 In ce priveste spa-urile, Bad Kleinkirchheim este servita de trei facilitati:

romerbad
  • Thermal Spa Römerbad, cea mai moderna facilitate din statiune, dedicate in general tinerilor si cuplurilor
  • Thermal Spa St. Kathrein – dedicata, in general familiilor
  • KarlBad – o mica si pitoreasca facilitate de tratament, ce functioneaza dupa principiile traditionale

 

Deasemenea in Bad Kleinkirchheim gasim si doua terenuri de golf, Kaiserburg – un teren de 18 gauri, renumit ca fiind cel ‘inalt’ teren din Austria si un teren de antrenament (+driving range) cu sase gauri.

Tot pentru lunile de vara, in Bad Kleinkirchheim sunt deschise cateva gondole pentru a servi turistii care doresc sa faca excursii pe munte.

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea