Croaziere pe Dunare – Viena

In general cand ne gandim la croaziere pe Dunare primul lucru care ne trece prin minte sunt excursiile de cateva ore sau o zi pe care le-am facut prin Cazanele Dunarii, In Delta sau la Budapesta. Putini stim insa ca exista si varianta extinsa a acestor excursii – 7 sau 10 zile de servicii all inclusive la bordul unui vas de lux, cu escale in majoritatea oraselor istorice pe care Dunarea le traverseaza.

cruise

Practic, croazierele pe Dunare pot fi o varianta foarte convenabila si agreabila, atat pentru relaxare, cat si pentru a vizita principalele orase vest europene pe care le traverseaza Dunarea (din pacate aproape toate croazierele pe Dunare se opresc la Budapesta).

In ce priveste serviciile oferite, croazierele a incluse in pret, atat mesele, cat si consumatiile si gustarile dintre mese, precum si serviciile de ghid pentru vizitarea oraselor in care se efectueaza escale.

cabine

Cele mai multe variante de croaziera pornesc fie din Passau (si se incheie in Budapesta), fie din Budapesta cu destinatie Passau.

(P) Cauta acum cea mai buna varianta de pret – comparatie online intre mii de oferte

Orase incluse in mod uzual in croaziere:

– Passau

– Salzburg

– Linz

– Melk & Dürnstein

– Vienna

– Bratislava

– Budapesta

Articole similare

Tags

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea