Mayrhofen – locul unde se schiaza tot timpul anului

Orasul ofera o varietate de sporturi de iarna, schi, hiking, mountain biking. Mayrhofen este situat langa ghetarul Hintertux, care se afla la 3.250 deasupra nivelului marii. Schiatul este posibil tot timpul anului aici. Mayrhofen este situate intre muntii Penken si Ahorn unde se poate schia in perioada iernii , iar pe timp de vara mountain biking si hiking.

Ahorn ofera iubitorilor de sporturi de iarna posibilitatea sa schieze atat pe partii usoare, medii cat si grele. Una dintre partiile grele a fost folosita in circuitul World Cup Downhill, ins ape urma s-a renuntat la aceasta partie pentru ca a fost considerate mult prea periculoasa. Penken ne ofera piste mai abrute, insa si foarte multe partii usoare, in functie de priceperea celor care doresc sa schieze. La Penken se ajunge  cu gondola care este situate in strada principala a Sport Hotel Strass, in centrul orasului, in timp ce cablul Ahorn, care are cel mai lung sistem de telegondola din Austria este situate in partea de sud a orasului.

Telecabina Abornbahn poate sa sustina peste 160 de oameni , ceea ce o face cea mai mare din Austria. Dimensiunea foarte mare a teleondolei o face sa fie ca si o “cafenea” atunci cand vremea este rea.

Oasul totodata le ofera iubitorilor de plimbari in aer liber , o sumedenie de pasaje marcate pentru turisti, atat pentru incepatori, cat si pentru cei care vor sa se plimbe cu bicicleta prin locuri mai experimentate, de-a lungul vaii Ziller.

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea