Ne pregatim de vacanta de toamna. Schi pe ghetar.

Chiar daca la noi in tara nu putem spera la inceperea sezonului de schi mai devreme de mijlocul lunii decembrie, in Austria incepand cu luna octombrie (sau poate chiar mai repede) se deschide sezonul de toamna pentru schi pe ghetar.

Mai mult chiar, pe Hintertux si Molltaler se schiza si vara, in conditiile in care Hintertux este singurul resort austriac deschis 360 de zile pe an si Molltaler se inchide doar o singura luna (incepand cu mijlocul lui mai) pentru mentenanta.

Pe de alta parte, daca pe perioada verii ne putem astepta la o vreme atipica pentru schi, toamna este un sezon numai potrivit, cu temperaturi in jur de zero grade, partii proaspat acoperite cu zapada si preturi semnificativ mai reduse (atat pentru cazare, cat si pentru schi pass).

Dar unde putem schia toamna:

solden

Ghetarul Stubai – sezonul de schi se deschide cel tarziu la finalul lunii septembrie

Ghetarul Kitzteinhorn (Kaprun/ Zell am See) – sezonul de toamna se deschide cel mai tarziu pana la mijlocul lui octombrie

Solden (schi pe doi ghetari conectati printr-un tunel – Ghetarul Rettenbach si Ghetarul Tiefenbach) – sezonul de toamna se deschide la mijlocul lui octombrie, insa incepand cu mijlocul lui septembrie se schiaza (in functiile de conditiile meteo).

Ghetarul Pitztal – sezonul de toamna incepe cel mai tarziu la finalul lunii septembrie

Ghetarul Kaunertaler – sezonul de toamna incepe cel mai tarziu la inceputul lunii octombrie

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea