O dimineata de vara in Innsbruck

Daca v-ati trezit devreme, desi sunteti in vacanta, nu pierdeti ocazia de a respira aerul proaspat al unei dimineti la munte.

Daca nu aveti micul dejun asiurat la locatia de cazare, puteti face o plimbare pana la una din micile si cochetele brutarii care deschid foarte devreme dimineata si de unde puteti cumpara cele mai apetisante produse de patiserie care adauga un plus de savoare diminetii.

Apoi puteti continua plimbarea prin centrul vechi , pentru a lua pulsul orasului , chiar la primele ore ale diminetii.

Daca alegeti varianta plimbarii prin oras, aici puteti gasi cateva obiective interesante.

Plimbarea prin oras este una din cele mai bune cai pentru a vizita Innsbruck-ul. In centru, marea majoritate a zonelor sunt pietonale.

Sau dimpotriva, puteti incepe dimineata cu o miscare sanatoasa pe munte, pe jos sau cu bicicleta, care va va aduce energie pentru intreaga zi.

Cele mai populare rute in Innsbruck sunt de la Patscherkofel la Zirbenweg, de-a lungul partii sudice a vaii raului Inn, de la Haflekar la Hermann Buhl Weg si Goethe Weg, ruta pe ghetarul Schlegeisstausee.

Innsbruck este localizat pe valea raului Inn, inconjurat de muntii Nordkette (varful Hafelekar, 2,334 m), Patscherkofel (2,246 m) si Serles (2,718 m) in sud.

 

Articole similare

Tags

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea