Obertauern, ski in ski out la una dintre cele mai ridicate altitudini din Austria

Pentru romanii care se orienteaza catre Austria, Obertauern este una dintre cele mai bune optiuni si asta dintr-o combinatie de motive.
In primul rand, altitudinea ridicata garanteaza zapada buna din noiembrie si pana in aprilie. Baza este la 1630 de metri, iar cel mai inalt varf este la 2315 m.

Apoi, poate cel mai mare avantaj – intreaga statiune este direct pe partie, ski-in ski-out, cu distante de maxim 100-200 metri pana la cea mai apropiata partie.

Tot din aceeasi categorie, in Obertauern gasim hoteluri de cea mai buna calitate, cu peste zece optiuni de ratinguri peste 9 in booking si celelalte aplicatii de turism.

Diversitatea partiilor este buna, cu o usoara orientare catre partiile usoare.
Nu in ultimul rand, pentru romanii din Transilvania, care de cele mai multe ori merg in Austria cu masina, Obertauern este o optiune buna si avand in vedere distanta, care duce la o economie de minim doua ore fata de statiunile din vest (Solden, Hintertux sau Isghl). Doua ore nu pare mult, insa sunt acele doua ore de la finalul drumului si de multe ori fac diferenta:-)

Dintre dezavantaje, desi nu sunt chiar dezavantaje, ci mai degraba comparatii cu alte statiuni, datorita faptului ca diferenta de nivel intre summit si vale este relativ mica, nu sunt neaparat partii foarte lungi si nici nu regasesti traselele lungi prin padure, acolo din statiunile cu baza la 1000 m si summit la peste 2000m.

In ansamblu, am gasit Obertauern o optiune foarte buna, avand in vedere combinatia de avantaje, dar si calitatea hotelurilor si restaurantelor.

Recomandam – merita incercat:-)

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare
  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea