Regiunea Salzkammergut – vacanta ideala

Regiunea Salzkammergut  este dintre  cele mai captivante regiuni austriece, aceasta  fiind inclusa in cadrul  Patrimoniului Mondial UNESCO.

2

Regiunea Salzkammergut este situată în Austria Superioară, pe latura nordică a munților Alpi și la granița a trei landuri: Upper Austria, Styria și Salzburg, o zona muntoasa in care se gasesc peste 70 de lacuri . Cateva dintre cele mai importante lacuri ar fi : Lacul Mondsee- situat in Nordul zonei Salzkammergut, Lacul Traunsee.

3

 

4

De asemenea Lacurile District si Fuschlsee, va vor pozitiona intr-o imagine de vis .

5

 

6

Alte locuri care merita vizitate daca ajuneti in regiunea Salzkammergut  sunt:

1.    Hallstatt, perla a Salzkammergut-ului- acesta reprezinta cel mai frumos sat din regiune. Hallstatt este inclus de catre UNESCO in Lista Sit-urilor Mondiale Protejate, si este unul dintre principalele atractii ale orasului Austria .

Iata doua imagini ale orasului din anotimpuri diferite:

7

 

8

2.Pesterile de gheata de la Dachstein – pentru a te putea bucura de privelistea minunata oferita de aceste pesteri va trebui sa faci o „calatorie” cu telecabina pentru a putea ajune la destinatie. Altitudinea maxima la care se poate ajunge cu telecabina este  1800m . Pesterile sunt situate in localitate Obertraun, alfta la 5 km. distanta de Hallast.

10

11

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare

Tags

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea