Top 10 plaje in Austria

Am vorbit pana acum de Austria in termeni de ski, drumetii montane, vizitare de orase, insa nu am spus nimic despre plaje , ceea ce nu inseamna ca turistilor care viziteaza vara Austria li se refuza aceasta placere.

Din contra, Austria are cateva plaje superbe , pe malul unor lacuri montane, astfel:

Strandbad , in Bregenz. Complexul ofera un spatiu amplu de plaja in care odihna si relaxarea sunt garantate. Se poate face plaja pe faleza de nisip si pietris, sau pe podete de lemn.

Pipeline, in Bregenz – pe malul lacului Constance

Alvierbad Brand, in Brandnertal, zona Vorarlberg.

Lacul Alvier Bad este deschis de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lunii septembrie si este un lac natural cu o zonă mare de joaca pentru copii si pentru aventură.

Esplanade Altmuster, in Altmuster, pe malul lacului Traunsee, intr-un orasel cochet de 10.000 locuitori, o locatie perfecta pentru vacanta, pe tot parcursul anului.

Aici se poate practica orice sport acvatic, se poate pescui, exista terenuri de golf, piste de biciclete si pentru hiking, zone de echitatie, volei pe plaja, mountain biking, tras cu arcul, alergare, nordic walking.

Seebad Illmitz, in Illmitz- pe malul lacului Neusiedl .

Pe malul lacului este o imensa zona de relaxare acoperita cu gazon, pe care sunt doua terenuri de joaca, doua terenuri de volei, teren de minigolf, terenturi de Petanque, posibilitati de windsurf pe lac sau navigare cu barca cu vasle sau electrica.

Faaker See Lake, un lac alpin in Carinthia, la sud de Villach, are in jur de 10 plaje in jurul sau. Apa este calda si foarte curata. Se poate innota dar si naviga cu barca. Este una din cele mai bune optiuni daca doriti o vacanta de relaxare la soare.

Wolfgangsee: plaja sa de 11 km este cea mai vasta din Salzburg. Exista aici doua statiuni mai importante: St. Wolfgang si St. Gilgen cu hoteluri si pensiuni imbietoare.

Klopeiner See Beach, in sudul Carinthiei: plajele lacului sunt nisipoase, iar apa este calda, curata si de calitate foarte buna. Se poate practica scuba diving, pescuit, navigatie cu barca, si binenteles, se poate innota.

Fuschl Lake: situat langa Salzburg, lacul Fuschl este un paradis al turistilor iubitori de plaje. Sunt multe plaje nisipoase pe malul lacului, dar cea mai populara este o mica plaja de nudisti, dar foarte aglomerata.

Unterach, numit si „mica Venetie” este situat in partea de sud a lacului Attersee , in Salzkammergut.

Malul este nisipos sau stancos, apa este foarte limpede si se poate practica aproape orice sport pe uscat si pe apa.

 

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea