Vacanta in familie in Tyrol. Profita din plin!

Activitati sportive

Ce poate sa fie mai incantator pentru iubitorii de sport daca nu acele plimbari pe munti cu biciclete sau sa se catere pe tot felul de pereti de stanca? Toate aceste activitati sportive se pot practica  in Tirol unde vei putea admira totodata privelisti unice oferite de natura. In inima alpilor mereu vei gasi aer curat si locul perfect pentru relaxare.

Natura

In cazul in care peretii de stanca si plimbarile cu bicileta pe munti sunt provocari prea mari pentru tine, de ce sa nu profiti din plin de acele plimbari domoale pe care Tirol ti le ofera de-a lungul acelor trasee de drumetie pentru ciclisti sau pur si simplu, pentru plimbari de seara.    Terenurile de golf te asteapta sa te joci cu intreaga familye si sa petreceti momente frumoase impreuna.

Vacanta in familie

De ce sa nu pornesti intr-o aventura cu intreaga familie?Da, cel mai minunat lucru este sa petreci concediul si alaturi de copiii tai. Tirol pune la dispozitia dvs. numeroase hoteluri care dispun de locuri speciale de joaca pentru copiii dvs. astfel incat acestia sa nu aiba timp sa se plictiseasca. Pe langa toate acestea, se pot efectua expeditii in natura stiind mereu ca copii lor se afla pe maini bune.

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea