Vienna Card – cardul de reduceri care iti poate eficientiza vacanta in Viena

Vienna Card – cardul de reduceri care iti poate eficientiza vacanta in Viena

La fel ca si majoritatea capitalelor turistice europene si municipalitatea din Viena pune la dispozitia turistilor un card de reduceri, prin intermediul caruia turistii pot beneficia de discounturi si bilete de intrare cu prêt redus la o multime de obiective turistice, dar si la trasportul in comun sau la cele mai cunoscute cafenele si restaurante.

Totusi, cel mai mare avantaj al Vienna Card este ca ofera posibiliatea de a calatori in mod gratuit cu toate mijloacele de transport in comun (metrou, autobus si troleibus) pentru o perioada de 72 de ore (3 zile) de la activare. Acesta este un beneficiu real si extrem de valoros, motiv pentru care Vienna Card a fost nominalizat (de catre autoritati independente) ca fiind cel mai bun card pentru turisti dintre toate cardurile oferite de capitale europene.

Important de mentionat – desi reducerea de 100% cu Vienna Card pentru mijloacele de transport este valabila doar 72 de ore de la validare, posesorii cardului benefiaza de celelalte facilitati si discounturi oferite de card pe durata intregului sezon turistic (daca nu este mentionat distinct in oferta partenerului care ofera beneficiul).

Pretul unui Card Viena este 19,9 EUR in conditiile in care doar valoarea unui abonament pentru mijloacele de transport in comun pentru 72 de ore ar fi de 13,6 EUR. Pe de alta parte, un alt avantaj al Vienna Card este ca posesorul cardului poate fi insotit in mod gratuit de un minor cu varsta sub 15 ani.

Intre muzeele unde sunt aplicabile reducerile Vienna Card sunt :

Academia de Arte Frumoase – 12%

Albertina – 16%

Belvedere – 16%

Hofburg – 8%

Muzeul Evreiesc

Muzeul (casa memoriala) Mozart – 17%

Muzeul Leopold – 10%

MUMOK (Muzeul de Arta Moderna) – 20%

Schonbrunn Palace – discount special

Alte beneficii ale cardului :

Reduceri la magazinele (pentru cumparaturi)

Bilete cu pret redus la diverse obiective turistice

Bilete cu pret redus la teatre si concerte

Cardul poate fi achizitionat de la Birourile de Turim din Aeroportul Viena, din Piata Albertina (Albertinaplatz), precum si de la un numar mare de hoteluri si obiective turistice din Viena. De asemenea, cardul poate fi achizitionat si online la adresa WienKarte.at

Articole similare

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea