Wilder Kaiser, in vacanta cu copiii

Regiunea Wilder Kaiser este situată în vestul Austriei, in Tirol, la o ora si jumatate de mers cu masina de Salzburg si la o ora de Innsbruck.

Regiunea este renumita pentru drumetii si este un punct de plecare pentru excursii de toate genurile.

In cei peste 400 km de trasee se pot organiza atat drumetii cu familia cat si excursii indraznete, pana spre vârfurile munţilor Kaiser, incluzand alpinism si escaladari. Un loc frecventat de alpinisti este cascada de la Going.

Combinatia intre climatul bland, aerul curat si proaspat de munte , precum si exercitiul fizic au un puternic efect revitalizant asupra organismului. Aici se gasesc si rute pentru cei cu o conditie fizica mai putin buna precum si lifturi care ii ajuta sa ajunga pe varfurile muntilor.

Se poate achizitiona un card – SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental hiking pass – pe perioade de la 1 la 14 zile, care permite accesul la trenul care circula in zona, precum si la lifturile din : Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Scheffau, Söll si Westendorf.

Localitatile reprezentative ale regiunii sunt Ellmau, Going, Scheffau şi Söll , care ofera multe posibilitati de distractie pentru copii:

• Ellmis Zauberwelt: este un loc perfect pentru copii care adaposteste o gradina botanica, un observator, o gradina cu pietre, si alte cateva atractii pentru cei mici.

• in Hochsöll exista un parc tematic cu legenda vrajitoarelor;

• KaiserWelt Scheffau este un alt parc cu o vedere panoramica deosebita, situat la o altitudine de 1650 m, intr-o mica padure. Aici copii se pot catara in copaci si pot invata despre natura.

Daca sunteti amatori de golf, puteti gasi in Ellmau exelentul teren GolfWelt Wilder Kaiser cu 27 de gauri iar in Mühlberghof , terenul Golfakademie Ellmau cu 9 găuri.

O alta posibilitate de a petrece timpul in aer liber, pe munte, este o excursie cu bicicleta care se poare face indiferent de varsa si de conditia fizica , fiindca exista rute cu toate nivelele de dificultate.

 

Articole similare

  • Nu am gasit articole similare

Tags

  • Cumparaturi la eMAG
  • Cumparaturi la FashionDays
  • Profil Google Plus Delia Mircea